Lahodná turecká káva bude lahodnou pouze tehdy, pokud udržÃte jejà aroma uvnitÅ™ kávových zrn. Jsou-li pražená zrna pomletá, aroma se uvolňuje mnohem rychleji, než je tomu u zrn celých. NejvÄ›tÅ¡Ãm nepÅ™Ãtelem je kyslÃk, nadmÄ›rná vlhkost a samozÅ™ejmÄ› cizà vůnÄ› a pachy, které se s aromatem smÃchajÃ, a vznikne nÄ›co úplnÄ› jiného, než to co u kávy nejvÃce oceňujeme. Vždy je tedy nejlepÅ¡Ã, nechávat zrna celá, neboÅ¥ jsou vlastnÄ› jakýmisi malými trezorky, které chránà již zmÃnÄ›né aroma.
Sedm “božÃch†pÅ™ikázánà pro pÅ™Ãpravu kvalitnÃho a dobrého nápoje
OstatnÄ› se sedmi základnÃmi pravidly, která je dobré dodržovat, abyste si vychutnali opravdu to nejlepÅ¡Ã, co vám může pità tohoto aromatického lahodného nápoje poskytnout, se můžete seznámit na naÅ¡ich internetových stránkách. Možná je nebudete moci vždy a za každých okolnostà dodržovat, pÅ™esto urÄitÄ› zůstane pÅ™Ãprava kvalitnÃho nápoje z Arabiky vaÅ¡Ãm cÃlem a rituálem. NavÅ¡tivte naÅ¡e internetové stránky a nechte se zlákat k nákupu toho nejlepÅ¡Ãho.